Tiril77 sa for siden:
Noen som har erfaringer med den? hvordan er den kontra fløte?? tenker på at jeg må passe litt på fettinntaktet og kaloriene også... noen med erfaringer??
Tiril77 sa for siden:
Noen som har erfaringer med den? hvordan er den kontra fløte?? tenker på at jeg må passe litt på fettinntaktet og kaloriene også... noen med erfaringer??
elian sa for siden:
Jeg fikk gratisprøver av den på Meny og brukte den i bearnaise-saus og hadde en skvett i kaffe'n. Det smakte som fløte egentlig........ men er det ikke mer karber i den??
Tiril77 sa for siden:
Skal vi sjå.. Nå har jeg dratt med meg alle flaskene inn på datarommet:
Kremfløte: karbo 2,9 kalorier: 362
[color=darkgreen][/color]
Cremefine til visping 19%: karbo 4 kalori: 190
[color=darkgreen][/color]
Cremefine til marlaging 15%: karbo 4 kalori: 160
[color=darkgreen][/color]
Nå vet jeg at man vanligvis ikke teller kalorier på lavkarbo.. men enkelte har annbefalt meg det alikevel...
[color=darkgreen][/color]
Så hva mener dere? hva er det beste alternativet?? (jeg har prøvd begge cremfinene i maten, og synes de er helt okey.. ikke prøvd å vispe enda da)
guro sa for siden:
Hva slagsfett er det i den? Eller hva er det i den i det hele tatt? Bare lurer...
Tiril77 sa for siden:
Lister bare opp den feteste på 19%:
[color=darkgreen][/color]
vann, skummetmelk (20%) herdet vegetabilsk fettstoff (11%) vegetabilsk fett (7,2%) kjernemelkpulver (3,3%) melkesukker, emulgator (mono- og diglycerider av fettsyrer) stabilisatorer (guarkjernemel, johannesbrødkjernemel, carrageenan) aroma, farge (betakaroten)
guro sa for siden:
Ok, jeg har lært at herdet vegitabilsk fett er FY! Transfettfare = kreftfremkallende! Og det samme gjelder vegitabilsk fett som ikke kaldpresset (og det er den ikke om det ikke står). Så jeg ville ikke brukt Crem Fine!
Tiril77 sa for siden:
nei da blir det ikke mere bruk av den nei! jeg tenkte mitt da jeg skrev vegetabilsk fett her, mente å ha hørt før det du skrev. men tenkte jeg ikke skulle si noe før jeg fikk svar.. Blir nok en liten skvett fløte innimellom i steden da ja!
Aline sa for siden:
bland ut fløten med litt vann :) da blir den litt drøyere :)
luringen sa for siden:
Litt av poenget med ånk'lig fløte etc er at man trenger liiite av den for å få god smak! Lettproduktene må man gjerne bruke mer av...og da er vi jo like langt...Er nok litt mentalt og det...i allegfall her. jammen-herregud-det-er-jo-fløte-da-må-jeg-bare-ta -litt
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.