Akeleie sa for siden:
Dagens deilige middag!
Indisk gryte
4 nakkekotletter
1 løk
2 bokser kokosmelk (brukte den med 0,5 g kh, lyseblå boks lightvariant)
2 ts red curry paste (+evt paprikapulver, curry-pulver, salt, pepper etc)
3 dl kjøttbuljong
1 stort blomkålhode
Fersk koriander
Stekte nakkekotletter i terninger og løk raskt på panna og hadde det over i en kjele med kokosmelk, buljong og currypaste. Lot det hele koke i over en time før jeg tilsatte blomkål i biter. Da blomkålen var kokt mør hadde jeg i fersk hakket koriander.
Serveres med spinat og raitadressing.
Raita:
1 beger naturellyoghurt
1/4 agurk
1 potte mynte
saften fra 1 lime
litt splenda
Finhakket agurk og lot den renne av i et kaffefilter, blandet det sammen med de øvrige ingrediensene.
Spinat (evt en håndfull peanøtter)