< Tilbake til oversikten

Mmm ... lavkarbo-indisk!

#1

Akeleie sa for siden:

Dagens deilige middag!

Indisk gryte
4 nakkekotletter
1 løk
2 bokser kokosmelk (brukte den med 0,5 g kh, lyseblå boks lightvariant)
2 ts red curry paste (+evt paprikapulver, curry-pulver, salt, pepper etc)
3 dl kjøttbuljong
1 stort blomkålhode
Fersk koriander

Stekte nakkekotletter i terninger og løk raskt på panna og hadde det over i en kjele med kokosmelk, buljong og currypaste. Lot det hele koke i over en time før jeg tilsatte blomkål i biter. Da blomkålen var kokt mør hadde jeg i fersk hakket koriander.
Serveres med spinat og raitadressing.

Raita:
1 beger naturellyoghurt
1/4 agurk
1 potte mynte
saften fra 1 lime
litt splenda

Finhakket agurk og lot den renne av i et kaffefilter, blandet det sammen med de øvrige ingrediensene.

Spinat (evt en håndfull peanøtter)


#2

Minni1 sa for siden:

Takk for oppskrift.

Det så veldig godt ut. Tror jeg må lage meg det en dag.

Alltid morro med noe nytt.


#3

vimsen85 sa for siden:

Det er vel strengt tatt Thailandsk dersom man bruker Red Curry Paste. Men det er jo fryktelig godt. Bra raitaoppskrift :)


#4

Photobscura sa for siden:

Åh, nydelig! Denne passer jo for oss som ikke tåler meieriprodukter (for ikke å snakke om elsker indisk :D).


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.