Hei, jeg ser etter rundstykker som kan spises mens man er i ketose, og som man ikke trenger så mange ingredienser til, uten soyaprotein. Hvilke erfaringer har dere, hva er mest populært og som mange mener smaker best?
Hei,
Jeg bruker denne oppskriften til knekkebrød, rundstykker og knekkebrød: forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=26154
Nettopp testet rundtykkevarianten på noen som ikke spiser lavkarbo og ble spurt om oppskriften…
Hei,
Ja, jeg bare former de til rundstykker, trenger litt lengre tid i ovnen enn knekkebrød/kjeks varianten. I tillegg så strør jeg sesamfrø og kverner litt grov salt over for at de ikke skal bli så ”kjedelige”. Brødvarianten trenger ca 45 min i ovnen og på slutten legger jeg bakepapir over slik at skorpa ikke skal bli helt svidd. Dersom de stekes for lite blir det litt sånn svampete konsistens inni.
Lager tekaker, men bytter ut pofiber/fiberhusk med knust linfrø istede.
lenabeatrice.net har oppskrift. :)
Smaker og lukter som brød, dog litt flatere enn rundstykker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.