hanne42 sa for siden:
Denne lagde jeg til sondagsmiddag. Ble fantastisk god.
600g fiskefilet i biter (jeg brukte abbor, trodde det var sei;))
1/2 liten lok, finhakket
2 ss smor
100g flesk i smabiter
salt og pepper
2 dl vann
1/2 purre, i ringer
1/2 brokkoli i biter
en god neve rensede reker
ost til gratinering
Tin frossen filet. Skjar filetene i biter. Stek dem i smor noen minutter. Tilsett flesk eller bacon i biter og la surre med. Tilsett litt salt og mye pepper. Hell over vann og la smakoke. Tilsett gronnsakene (du kan bruke andre, jeg tok det jeg hadde og som jeg liker til fisk). La koke noen minutter til gronnsakene er litt myke. Tilsett rekene. Bland alt.
Hell blandingen over i ildfast form. Stro over med ost. Kjor eventuelt en ny runde med pepper. Stek i stekeovn til osten er smeltet (ca 10 min).