< Tilbake til oversikten

Panert og frittert ..?

#1

NinaPina sa for siden:

Er det noen som har tips til hva man kan panere/frittere mat i, i stedet for mel? Egg kan vi jo allerede spise, må da finnes noe som kan brukes sammen med dette? Og som kan erstatte f.eks.brødsmuler pågratenger og diverse. Mozzarellasticks har jeg lyst til å lage, og det brukte jeg jo knekkebrød til før... men nå da?.... tips mottas med takk :)



#3

NinaPina sa for siden:

takk for tipset!! :D


#4

trillian78 sa for siden:

Det kommer litt an på hva som skal paneres synes jeg.

Knust bacongull som nevnt over funker bra på mange ting. Men også finmalte mandler, eller enda bedre en blanding mellom finmalte mandler og revet parmesanost funker veldig bra. Se for eksempel på disse fiskepinnene.


#5

Carisma sa for siden:

Fisk panerer jeg i glutenmel. Seibiffen jeg laget sist var gourmet sammenlignet med de man får kjøpt ferdigpanerte! :sikle:
Wienersnitzel lager jeg med bacongull og parmesan.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.