< Tilbake til oversikten

Mat for spedbarn, barn og ungdom

#1

Kisha sa for siden:

Jeg har en sønn på 2 som jeg holder unna vanlig sukker(rør sukker) møter motgang overalt og til enkelte har jeg ikke en gang turt å fortelle at jeg bruker stevia som søtning i is og gele når jeg lager det. Brød spiser han en gang om dagen i barnehage. Hjemme har vi ikke brød. Men knekkebrød og tanken er at jeg skal bake et brød jeg fant oppskrift på her inne.

Han spiser grønnsaker,frukt, rømme, kjøtt, fisk, nøtter (hakket) masse pålegg, egg... og ellers alt hva vi spiser hjemme. Jeg mener han er mye mer heldig i kosten enn andre barn.

Hva mener dere?
Og generelt om barn og unges kosthold?
Jeg leser fedon lindbergs barn i balanse og finner den meget interessant.


#2

Kitt sa for siden:

Her har du en tråd om temaet!;)


#3

Kisha sa for siden:

takk;) syntes det var så uoversiktelig her inne... men begynner å forstå litt nå


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.