< Tilbake til oversikten

Kylling ala Mamma

#1

Karolinee sa for siden:

Sjekk bloggen min om du vil ha ei nydeli oppskrift på kylling !:)

studentenrefvik.blogg.no/1275571589_kylling_ala_mamma.html

Limer oppskriften her eg :)

Mamma har i månge år laga en kylling rett som rett og slett bare heilt nydelig!

Kyllinglår marinert i provasemarinade med blomkål, brokkoli, paprika og løk! Serveres med ris om det ikkje er lavkarbo:)

Du treng, kyllinglår, blomkål, brokkoli, paprik, løk, fløte og paprikakrydder

  • Mariner kylinglåret(a) dagen før medlckboy sin provencemarinade

  • Sett ovnen på 220 *

  • Ha kyllinglåret(a) i ovenen i ei ildfastform med kyllingkrydder over, og en klatt smør i.

  • Ha blomkålen og brokkolien i små buketta

  • Hakk opp paprikaen og løken små strimla.

  • Når kyllinglåret har stått i 45- 50min ha i grønnsakene og hell fløta over. La det stå i 20-30 min, til blomkålen e ferdig :)

Når det gjelder kor masse man skal ha av kvar må en nesten bare ta og føle litt pådet, eg bruka å ha i så masse


#2

Sivensvans sa for siden:

Heisann, kunne du vært snill og limt inn oppskriften her? Kommer ikke inn på siden din serru;) også er jeg så glad i kylling:p


#3

Nerthus sa for siden:

enig med sistemann - kommer ikke inn på siden... :)


#4

Idamor sa for siden:

Det er dobbelt opp med http i linken. Bare å fjerne ene delen :-)


#5

Photobscura sa for siden:

Det hjelper lite å fjerne den ene http-en, i hvert fall for meg.

MEN! Vi foretrekker at dere poster oppskriftene i sitt fulle her om dere først vil dele, og ikke lenker ;). Lenker til blogger og sånn, kan dere f.eks ha i signaturene, eller sammen med oppskriften.


#6

somaya sa for siden:

Jeg kommer heller ikke inn selv om jeg fjerner en http og er veldig glad i kylling.

Legg ut oppskrifta her da pleace :hungry::blomster:



#8

Karolinee sa for siden:

Beklager for treig reaksjon, men har vert uten data nokken daga!
Håpa det smaka, e det nokke i oppskrifta som e utydelig, spør:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.