< Tilbake til oversikten

Kjøttdeig

#1

Drømmeren sa for siden:

Er det noe vi på ketolysen ikke bør ha?:confused:


#2

Gerd sa for siden:

Å jodda :D . Bare spis kjøttdeig. :)


#3

Drømmeren sa for siden:

Takk var det jeg trodde.. men så hørte jeg nei en annen plass. så ble usikker:p
Men da kan jeg kose meg:D


#4

Yonah sa for siden:

Kanskje du forveksler med kjøttfarse? For farse er finmalt kjøtt tilsatt feks melk og potetmel, og da inneholder det mye karber. Kjøttdeig er rent, malt kjøtt.


#5

hanne42 sa for siden:

Norsk kjottdeig kan inneholde opptil 5% vann eller is. Det er 25 gram av en pakke pa 500 gram. Jeg reagerte ikke pa det da jeg bodde i Norge, men na bor jeg i Hellas, og her kverner slakteren kjottdeigen til meg mens jeg venter. Og den kjottdeigen er ikke tilsatt noe som helst. Forste gang jeg stekte den ble jeg skikkelig overrasket over hvor lite vaeske den svettet ut og hvor mye raskere den ble brunet i stekepanna. Nykvernet kjottdeig er skikkelig luksus. Helt fersk er den ogsa, rett fra kverna og hjem i stekepanna, ikke liggende i kjoledisken under plast i dagevis...


#6

Borghild sa for siden:

Gilde har også kjøttdeig uten tilsatt vann og salt. God er den.


#7

Lunaluna sa for siden:

Hos butikker med ferskvaredisk, f eks Meny, kverner de også selv, uten bruk av is/vann/salt. Namnam! ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.