Høres godt ut! Ekstra proteiner fra cottage cheese også.. Mener å huske at keso er på 250g, altså litt mindre enn en boks tine cottage cheese. Også er den mere vassen..
Ja,og det heter cottage cheese på svensk og.. Men det blir omtalt som keso pga at arla sin heter keso. Jeg pleier å kjøpe cottage cheese fra ica i 1/2liter bokser.
min knekkebrød oppskrift er slik:
2dl malte mandler og/eller 2dl kruskakli eller havregryn
2dl linfrø
2dl solsikkefrø
1dl sesamfrø
1dl gresskarkjerner
3-4 ss rapsolje
4-5 dl vann
Noen gang maler jeg alle frøene, andre ganger bare noen.
Sparer også litt på sesam eller linfrø og strør oppå knekkebrødet før steking.
Trykker de lett ned i massen etter å ha strødd de på.
Mandlene gir en god smak til knekkebrødet.
Etter å ha hatt knekkebrødet på bakepapiret på langpannen smører jeg knekkebrød massen utover med en slikkepott. Denne fukter jeg med vann hvis massen kleber seg fast. Prøv å få så jevnt som mulig.
steker midt i ovnen på 170*c i ca en time. Åpner og kakker på med neglen for å kjenne om det er gjennomstekt.(sprøtt) Jeg tar ut brettet etter 15 min i ovnen og ruter opp til passe stykker med en pizzaskjærer.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.