Skjær grønnsakene og kyllingfilet\kalkunfilet i biter og fres i smør. Bland i philadelfiaosten, creme fraischen og kremfløten. Legg i kyllingen. Bland evt i en skivad banan og strø over nøttene når det er nestan klart. Gryten skal ha en kremig konsistens.
Det ser kjempegodt ut - men hva er det i Jamaican Jerk-krydderet? Evt hvor får man kjøpt det, hva kan man bruke istedet? Kan ikke huske å ha sett det på butikken :o
This seasoning evokes the true soul of the carribean by providing the fire and zest that forms the basis of Jamaican cooking.
With its potent and beguiling aroma, Jerk evokes the very soul of the island! Jerk is a quite delicious way to add a fiery and zesty spice to your menu. Ideal for poultry to use as a rub, marinade or as a spinkle. Fabulous!
Nei, sukkeret kan man stå over, men da vet man i alle fall ca hvordan det skal smake! :D Sitron, pepper, kanel, nellik, løkpulver, chili, persille, muskat og limeblader har jeg jo i skapet! Men googlingen min gjorde meg nesten helt overbevist om at sånn jamaica-krydderblanding burde inneholde timian også, og det er jo godt med kylling, så jeg tenker jeg hiver det oppi... når jeg lager denne gryta neste uke en gang, tenker jeg :) Kanskje en klype splenda om nødvendig.
Lagde denne til middag i dag! Ble ikke så kremete som jeg hadde håpt men helt grei uansett :) Hele familien likte den! Ble litt slik slump av all mulig krydder :p
Ei venninne av meg kjøpte den i Sverige. Men jeg har smakt den gryta uten det krydderet og ble like godt uten. For at den skal bli mere kremette så kan du la den koke lengre:) Men jeg har ikke sett den i Norge, kan hende det at innvandrer butikker:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.