< Tilbake til oversikten

Farmors kjøttpudding

#1

Camel sa for siden:

Fant oppskriften på kjøttpudding à la farmor og
laget en lavkarbo-variant. Står i ovnen nå. :D
Har laget den vanlige versjonen før med melk, mel og potetmel,
og den er i hvertfall knallgod.

Du trenger:

1 pakke karbonadedeig
1 pakke bacon i skiver
2 ss ketolyse bakemix
2 dl fløte (jeg brukte 50/50 med kremfløte og helmelk)
2 egg
salt og pepper

Miks alle ingrediensene, utenom baconet, sammen med stavmikser
eller en kjøkkenmaskin.
Legg halve farsen i en brødform.
Legg på halvparten av baconet og deretter resten av farsen.
Putt det du har igjen av baconet på toppen.

Stekes på 225 grader i ca en time, eller til den blir brun.
I den opprinnelige oppskriften står at den skal stekes i vannbad,
men droppet det denne gangen, tror det skal gå bra. :)

Jeg skal servere dette med en soppsaus og brokkoli. Gleder meg!


#2

Camel sa for siden:

Den ble kjempe god, smakte egentlig ingen forskjell. :)
Men den trengte ikke stå i ovnen i en hel time, holdt med en maks 45 min.


#3

MadamMim sa for siden:

Denne må testes ja :-))))


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.