Camel sa for siden:
Fant oppskriften på kjøttpudding à la farmor og
laget en lavkarbo-variant. Står i ovnen nå. :D
Har laget den vanlige versjonen før med melk, mel og potetmel,
og den er i hvertfall knallgod.
Du trenger:
1 pakke karbonadedeig
1 pakke bacon i skiver
2 ss ketolyse bakemix
2 dl fløte (jeg brukte 50/50 med kremfløte og helmelk)
2 egg
salt og pepper
Miks alle ingrediensene, utenom baconet, sammen med stavmikser
eller en kjøkkenmaskin.
Legg halve farsen i en brødform.
Legg på halvparten av baconet og deretter resten av farsen.
Putt det du har igjen av baconet på toppen.
Stekes på 225 grader i ca en time, eller til den blir brun.
I den opprinnelige oppskriften står at den skal stekes i vannbad,
men droppet det denne gangen, tror det skal gå bra. :)
Jeg skal servere dette med en soppsaus og brokkoli. Gleder meg!