Hei!
Jeg vurderer sterkt å begynne på ketolyse, har gått litt på det ifjor i 4 uker, men hadde ikke så mye motivasjon, så datt helt ut.
Da gikk jeg ned ca 8 kg, 3 av de er kommet tilbake iløpet av et år.
Det jeg opplevde på ketolyse var ihvertfall at det er svært effektivt, men tror jeg ble for lite kreativ når jeg skulle lage mat, så ble dritlei alt.
Så må vel lete etter inspirasjon etterhvert... tips mottas med takk:D
Jeg lurer egentlig på hvordan jeg kan gjøre ketolyse litt rimelig?
For jeg synes kjøtt og sånt er dyrt, eller så er jeg vel ikke smart nok.
Jeg er utrolig blakk for tiden, men vil komme igang så fort som mulig.
Jeg og mange med meg benytter seg av tilbudene i de ulike kjedene, og i tillegg kjøper jeg inn fryste kjøttvarer da de er en god del rimeligere enn ferske.
Det finnes forrøvrig en tilbuds-avis-tråd og så vil jeg anbefale å søke på tilbud, økonomi og lignende ord i søkefunksjonen. Temaet har vært oppe flere ganger.
Hei , det blir en del egg også på ketolysekuren.
Og jeg har handlet ett par ganger i sverige der kjøtt stort sett er billigere.:D
Men det lønner seg ihvertfall å sjekke litt priser her og der, som feks var det 40 % avslag på alt av grøntfor på obs forrige uke- jeg hamstret innå la det i Tupperware beholdere , der kan det grønne overleve i minst 3 uker !! :)
håper dere finner ut av ting , lykke til med kuren
(ps. vært på kur fra mars tatt av 8,5kg) :D
Jeg er helt nystartet, men tenkte som deg at dette blir sikkert dyrt. Men synes faktisk det er motsatt. For jeg spiser jo ikke så mye mat egentlig, og jeg kjøper jo ikke snop, is, boller, brus, Mc Donalds, pizza og lettvint "drittmat" lenger. Det brukte nok jeg mye penger på før.
Det som jeg synes burde vært rimeligere i butikkene er grønnsaker som f.eks broccoli og blomkål. Men ofte tilbud på kjøtt, koteletter, kjøttdeig, kylling er ikke så ille pris på.
Jeg har også tenkt at det blir egg og bacon, men jeg er ikke så glad i noen av de delene, så det har bare blitt ett sånt måltid for meg. Nå har jeg bare vært på en uke, men det er masse mat og oppskrifter som jeg gleder meg til å prøve her på forumet.
Hvis du bruker oppskriftene, så er det sikkert mye du kan varierere med.
Hei,
Skulle vel tro at du finner noe av Annika Dalquist eller Skaldemann på biblioteket i Sverige.
Her har jeg samlet sammen litt nyttig informasjon for nykommere i lavkarbo verdenen.
Til alle nybegynnere på lavkarbo… forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=29970
Matbudsjettet mitt har i alle fall ikke økt ved overgang til lavkarbo, slutt på snop, brus, impulskjøp… jeg har blitt veldig flink til å planlegge og kjøper mesteparten av kjøtt etc i Sverige. I tillegg så blir det jo ikke kastet middagsrester lenger da det er ypperlig til frokost eller lunsj.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.