< Tilbake til oversikten

Div løk på ketolysekur

#1

Tor Olav sa for siden:

Man skal jo ikke spise ting under bakken, hvordan er det da med charlott løk, purre løk osv?
løk er så godt


#2

Kitt sa for siden:

Bare spis all slags løk, du, men begrense mengdene. :D



#4

Ferskenbeinet sa for siden:

i følge bama har sjalottløk 5,7!

Purre er lavest av løkene med sine 3,6g


#5

manne sa for siden:

Et eller annet sted leste jeg at løk ikke oppfører seg som vanlig karb i kroppen. Nå finner jeg det selvfølgelig ikke igjen.

Er det noe i det eller skrev vedkommende feil?


#6

Paris sa for siden:

Nei var det ikke en artikkel her inne om det i høst?


#7

Kitt sa for siden:

Joda, det var en tråd om dette. Bare se her!


#8

StrAngel sa for siden:

Mitt bidrag til forumet :)

Blekksprut med løk og chili

Du trenger følgende:

  • 1/2 løk (ca 80 gram = 5,7 karbo)
  • 2 stk blekkspruttuber á 3 karbo
  • 1/2 liten boks (165ml) kokosmelk (2,2 karbo)
  • 1 ss chilipostei (vet ikke)

Blekkspruttubene ligger oftest i frysedisken. Ta opp et par og tin dem under varmt lunkent vann til de er fri for is og kjennes myke ut. Kutt dem opp i passende biter. Fosskok dem i 2-3 minutter.
Ta litt olje i wok'en og bland med chiliposteien.
Ha i løken som du på forhånd har kuttet opp i store biter (alt etter hva du liker). Etter en stund har du i blekksprutbitene. Når dette har godgjort seg har du i en eller to spiseskjeer med kokosmelk. Bland dette godt sammen.
Jeg for min del spiser dette uten noe annet til da jeg ikke tar sjanser i starten av ketolysen. Før brukte jeg ris, noe jeg ikke kan nå. Men et par dusker med broccoli kan jeg tenke meg funker ok.

Bón apetít! :)

PS: Jeg ber om unnskyldning om dette kom på feil plass i forumet. Bare si ifra så lærer jeg :)


#9

Ferskenbeinet sa for siden:

Legg det ut der det står oppskrifter heller, her er det ingen som finner den igjen da dette er en tråd om løk!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.