< Tilbake til oversikten

Brekkbønner i koriander

#1

Mona S sa for siden:

Dette er en nydelig grønnsaksrett å servere ved siden av kjøtt, men pga baconet står den også godt for seg selv.

Varm 2 ss olje i en stekepanne og tilsett 50 g bacon i små terninger. Stek baconet sprøtt og ta det ut av panna, men la fettet blir igjen.
Stek en hakket gul løk i fettet til den blir myk og gylden.
Tilsett 2 fedd finhakket hvitløk i panna og stek til du kjenner hvitløkslukta.
Ha i 2 pakker ferske brekkbønner (vet ikke hvor mange gram det er). Hell over ca 2 dl vann og et laubærblad og la det putre under lokk i ca 10 min.
Ha i baconet og smak til med salt og pepper.
Bland forsiktig inn 8 ss hakket, frisk korinader og server med en gang.

Handleliste:
2 pakker brekkbønner
2 ss olje
50 g bacon
1 liten gul løk
2 fedd hvitløk
1 lite laubærblad
8 ss frisk koriander
salt og pepper

Enjoy!


#2

trillian78 sa for siden:

Kan bekrefte at disse er grisegode :D


#3

Nannah sa for siden:

Høres godt ut...:sikle:hmm bortsett fra koriandern! Jeg er ikke så inmari glad i det jeg! men man kan sikkert bytte det ut med noe annet:ja:


#4

tina therese sa for siden:

Er brekkbønner ok på ketolyse?
Dette hørtes kjempe digg ut!


#5

Mona S sa for siden:

Jeg er ikke helt sikker på karbeinnholdet, men jeg tror det skal gå greit. Men det er jo en del løk der også. Du får prøve...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.