< Tilbake til oversikten

BBQ saus

#1

kamp sa for siden:

Noen som har en oppskrift på en god BBQ saus?

Har søkt litt på internett og funnet en men den inneholder eple cider eddik og jeg kan ikke fatte at det skal bli bra.. Fordi det lukter jo så forferdelig!


#2

Yonah sa for siden:

Det er vel eplecider edddiken som gir mye av smaken. Og det er ikke så sterkt som det høres ut som tror jeg. Eplecider eddik er jo en temmelig mild eddik da. Får jeg se oppskriftene du har funnet?


#3

Trolljenta sa for siden:

Her er en jeg har bokmerket, aner ikke om den er god.

www.lowcarbsauce.com/low-carb-sauce-recipes/

Low carb barbeque sauce

Ingredients:

1/2 bottle of low sugar ketchup
1 tablespoon of liquid smoke flavoring
1/4 cup of Splenda
3 tablespoons of Worcestershire sauce
2 cloves of garlic
1 minced onion
1 teaspoon of salt
1 teaspoon of pepper
1 teaspoon of white pepper
pinch of chili powder


#4

kamp sa for siden:

Dette er den jeg har:
[CENTER][CENTER]1 minced onion[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1 small can of tomato sauce[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]2 cups of water[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1/4 cup of apple cider vinegar(not the one with sugar)[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]1/4 cup of Worcestershire sauce[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]pinch paprika[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]pinch chili powder[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]pinch cinnamon[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]5-6 whole cloves[/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][CENTER]salt and pepper to taste[/CENTER]
[/CENTER]

Husker bare at jeg prøvde å lage sursøt saus en gang (ikke lavkarbo) med ECE og den smakte pyton. Selv har jeg fått beskjed om å bruke 3 ss ECE når jeg lager buljong (3 L om gangen) men jeg klarer det ikke. Fordi jeg smaker de tre ss med eddik... Mulig det er jeg som bare er veldig følsom på det :eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.