< Tilbake til oversikten

Hva er forskjellen på sukrin og natreen?

#1

snilje sa for siden:

Ja overskriften sier vel det meste.
Noen som kan fortelle meg forskjellen?


#2

snilje sa for siden:

Skal bake en kake og i oppskriften står det sukrin kan jeg da bruke natreen?


#3

jente20 sa for siden:

ja, det kan du :) jeg bruker natreen istedet for feks sukrin.. forskjellen er vel antall karber i de?


#4

Bonitta sa for siden:

Hvis bakverket normalt inneholder en stor andel sukker, så kan ikke natreen erstatte det. Men det kan sukrin. F.eks i sukkerbrød så er det ikke egnet med Natreen.


#5

Bonitta sa for siden:

Glemte å si at Sukrin er 100% sukkeralkohol, så de karbene telles ikke.
Usikker på hva som er karber og hva som er sukkeralkohol i natreen, da jeg ikke fant skikkelig beskrivelse av det på boksen jeg har kjøpt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.