< Tilbake til oversikten

Min beste omelett.

#1

Fisken sa for siden:

Denne omeletten spiser jeg nesten hver morgen. Creme Fraiche gjør den saftig, luftig og god som en ostesuffle...

Liten stekepanne/omelettpanne
2-3 egg
Litt vann, salt
1-2 ss CF (Sæterrømme går også bra)
Revet ost
4 cherrytomater

Jeg deler opp tomatene og steker dem i smør i ca ett minutt. Pisker sammen egg, vann, salt og CF og heller blandingen over, middels varme. Tilslutt strør jeg revet ost over og legger på lokk. Omeletten stivner på ca 5 min.

Av og til steker jeg litt rødløk og /eller sopp sammen med cherrytomatene. Synes også det kan være godt med litt oregano i.

Karbeinnhold: 4-5.


#2

Clockwork sa for siden:

Uendelige muligheter med omelett, er vel strengt tatt bare fantasien som setter grenser, samt ymse fysiske lover eventuelt.

Pleier å finhakke paprika og jalapeno og steke det sammen med sjampinjong før jeg har oppi eggeblandinga. Litt finhakka hvitløk er også snacks!


#3

getting.there sa for siden:

oo, den hørtes kjempegod ut!
så spennende å steke i smør, jeg glemmer hele tiden ut at det er utrolig godt:)
takktakk üüü


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.