< Tilbake til oversikten

Fra "høy" til "lav"?

#1

Momse sa for siden:

Noen som kan tipse meg hvordan denne kaken eventuelt kan gjøres lavkarbovennlig?
[color=#000080][/color]
Sjokoladekremmen er jo grei, da :)
Men hva kan jeg erstatte melet med..? :veitikke:
[color=#000080][/color]
Kakebunn
200 g god mørk sjokolade
200 g meierismør
1 dl sterk kaffe
200 g sukker
200 g lyst muscovado sukker
170 g hvetemel
1 ts bakepulver
3 egg
3/4 dl melk

Sjokoladekrem
300 god mørk sjokolade
3 dl fløte
sjokolade til pynt

Her er link med bilde av orginalen :D



#3

Photobscura sa for siden:

Dette minner veldig om Black Sunday som vel er den beste kaka jeg har smakt ever, høy- eller lavkarbo :D.


#4

Momse sa for siden:

Takk for svar, dere :)
Begge skal prøves :D


#5

Photobscura sa for siden:

Og som et tips; Jeg lager ikke sjokoladekrem, men bare smelter mørk sjokolade og heller over som et lokk, og drysser hakka hasselnøtter/mandler på sjokoladelokket.
Den bør stå i kjøleskapet til dagen etter. Den er alldeles nydelig!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.