Amagetha sa for siden:
Nam... Dette er utrolig godt, men jeg lurte litt på hvor mye karbohydrat det blir til sammen, for det er jeg ikke sikker på (siden det er litt mel i også..) Noen som har peiling?
Holder til 2-3 personer.
Kyllingbryst, delt i små biter, stekes for seg selv.
Utrolig herlig hvit karrisaus...:
2 ss med stekesmør smeltes i en liten kasserolle
rør inn karri, piri piri-krydder, oregano, litt salt og pepper.
Rør inn 2 ts med hvetemel, pass på at det ikke svir seg.
Tilsett 2 dl fløte.
Rør rund til det er fritt for klumper.
Tilsett en halv boks med Snøfrisk eller Philadelphia. Hvis noen kan fortelle meg hva de 2 forskjellige har som karbo-innhold hadde det vært supert. De 2 smaker like godt...
Tilsett en halv boks sæter-rømme og 2 ts yoghurt naturell.
Rør godt rundt i kaserollen, og la det deretter koke opp et par ganger for å få sause tykk nok.
Man kan også tilsette litt vann dersom man vil ha en tynnere saus.
Nam.... dette er helt fantastisk.. Nå er jeg spent på å høre hva dere sier om karbo-innholdet i denne, for jeg vet det ikke selv. Kanskje ikke noe for Mat på Introduksjonen..
Man kan også bruke annnen kylling til denne, grillet kylling, f.eks, eller kyllingvinger.. namnam