< Tilbake til oversikten

Gambas al pil pil (reker i chili)

#1

Mona S sa for siden:

Disse rekene/scampiene er fantastiske!

500 gram rå, pillede store reker eller scampi

Varm 4-5 ss olje på middelsvarme
Tilsett:
4 finhakkede hvitløksfedd
1 ts tørket, rød chili i flak
1 ts paprikapulver

La dette steke i ca et minutt til det begynner å lukte godt av krydderet

Skru opp varmen til sterk og ha oppi rekene/scampiene
sammen med:
1-2 ss nypresset sitronsaft
1-2 ss tørr sherry (kan sløyfes)
salt og pepper etter behag
Rør godt og stek scampiene i ca 3 minutter til de er rosa og ugjennomsiktige. Ikke stek for lenge, da blir de seige.

Dryss over med 2 ss hakket bladpersille og server snarest, gjerne med aoli



#3

Iset sa for siden:

Oj, jeg har alt i hus! Unntatt sherry da, men det hadde jeg nok sløyfet uansett. Lurer på om dette blir middagen i morgen. :D


#4

Nannah sa for siden:

Mmmmmmmmmmmmmmmm:sikle:


#5

Photobscura sa for siden:

Åh, disse er gooooooode! :sikle:


#6

Mona S sa for siden:

Jeg er så glad for at dere likte maten min, Photo og Trillian:)



#8

trillian78 sa for siden:

Vi kommer gjerne på middag igjen :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.