< Tilbake til oversikten

Myke brødlapper!

#1

Ikon sa for siden:

Har lyst til å dele lappeoppskriften min med dere - da disse er superfavoritter til frokost og kvelds her i huset... Med smør, hvitost, agurk, tomat og majones! Eller annet godt pålegg! :D Beklager hvis denne er nesten-kopi av noen andres lappeoppskrift - denne er inspirert av litt diverse oppskrifter her på forum :o

1 boks Cottage cheese
4 egg
2 store teskjeer fiberhusk
2 store ss soyaprotein
Litt salt, oregano og basilikum
En god dæsj sesamfrø
En god dæsj kruskakli

Bland alt med stavmixer, la svelle i 5-10 min. Bre det utover ei stekeplate med bakepapir, inn i ovnen på 200 grader i ca 20-25 min. Deles opp med pizzaskjærer i ønsket størrelse, jeg deler slik at jeg får 12 stk.
Nammis!! :hungry: De er best når de oppbevares i lukket boks, holder seg mye og saftige da. Karber kan jeg regne ut en dag jeg har bedre tid, hehe! Smaker som myke, tynne brødskiver synes jeg! :hungry:


#2

MaritR sa for siden:

Bakte dette "brødet" nå i kveld og det var knall godt....nesten som ekte brød...gleder meg til frokosten i morgen :D Kan trygt bakes:)


#3

Diwa sa for siden:

Aner du hvor mye karb det er i dette?


#4

timich sa for siden:

Hm, kan disse bakes uten soyaprotein tro?


#5

MaritR sa for siden:

Ca 1 karb pr skive hvis jeg ikke har regna helt feil


#6

Spich sa for siden:

Hvor mye er "en god dæsj"? :)


#7

MaritR sa for siden:

ca en dl av hver tror jeg en dæsj ble hos meg;)


#8

Spich sa for siden:

Okay, takk :)
Tror jeg må prøve å lage disse idag :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.