Snakk om snadder middag. Serveres med chilismør og Creme Fraiche Ingredienser
Fisk (du velger selv, jeg brukte hvit)
Blomkål
Brokkoli
Egg
Parmesan
Baconcrisp
Chilismør (vanlig smør blandet med sambal oelek(eller annet smør etter eget ønske) )
Creme Fraiche
Smør
Jeg brukte 2 egg som jeg blandet og hadde i en flat form. Blandet så sammen Parmesan og knust baconcrisp. Grønnsakene skar jeg på langs, så jeg fikk dem så flate som mulig.
Hver eneste del dyppet jeg først i egg og så i ost/baconcrisp blandingen før jeg la det i panna som hadde en del smør i seg.
[CENTER]
Flate grønnsaker
Dyppet i egg
[/CENTER]
[CENTER]
Blomkål paneres
[/CENTER]
[CENTER]
Stekes i smør
[/CENTER]
[CENTER]
Serveres med chilismør og CF[/CENTER]
Det var bare så utrolig snadder. Største stykke er fisken, andre er blomkål. Er kanskje litt mye med alt panert på en gang, men siden jeg drev og panerte fisken så ville jeg prøve. Utrolig snadder og skal helt klart prøves igjen. Jeg stekte nok til 2 porsjoner, er spent på hvordan det blir å varmes opp.
Åh, dette såg godt ut! Takk for ide, Odinzee!
Eg har berre litt problem med å få tak i salt baconcrisp her... Har berre funne med bbq-smak så langt.. :(
Aha, kanskje chingchongen her også har noko slikt? Hm.. Verdt å sjekke ut! Er litt styr å få folk til å ta med frå Norge heile tida. Hm.. Eine kollegaen min er dansk, og skal til Danmark på ferie i sommar, med bil... Hm... Kanskje ein skal utnytte det!:kul:
Å, men det er da mye bedre enn den med bare salt til panering;) Nå vet jeg ikke hvordan den smaker i forhold til maarud sin bacongull, men den er veldig god å panere i. Jeg spiser den ikke som snacks, kjøper kun til panering;)
Har kjøpt inn nokre pakkar med bbq-porkrinds i dag, skal teste å panere litt i helga! Laga kyllingvengjer ein gong med salt versjon, og det va fyse godt!
Hadde dette her om dagen, var lenge siden sist. Utrolig snadder.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.