Jeg skal prøve å erstatte søtbehovet mitt med friske bær og vaniljeyogurt. Jeg har kjøpt meg en yogurt fra tine som heter Ja vanilje yogurt www.tine.no/168300.cms. Den inneholder bare 0,6 g fett og er nøkkelhullmerket. Den finnes også i vanlig yogurt med vanilje med litt mer fett. Jeg tenkte at disse ville være bedre enn Kesam vanilje som inneholder 7,4 g fett. Det smaker jo nesten det samme. :)
Tror det er lurt å trappe opp bærinntak kombinert med yougurt, hvert fall hvis dette erstatter annet søtinntak:)
Men ser at yougurten som du nevner har mye karber, og litt lite protein. Å kombinere karber med protein er vel så vidt jeg har forstått kjernen med Fedon. Ikke spis bær, frukt etc alene, men alltid med en proteinkilde. Derfor tror jeg Kesam (vanlig eller lett, er bedre. Ser også i Fedons Metode at yougurt naturell er anbefalt. Denne er helt uten sukker.
Jeg har akkurat spist dettetil kvelds/snacks:
Halv eple
halv appelsin
2-3 ss yougurt naturell
1 ss 0,0 yoplait med blåbær
9 hakkede mandler
Alt dette blandes i en skål, strør på sesamstrø til slutt.
Tror denne oppskriften (eller en som ligner) står i Fedons metode. Tanken er at yougurten skal presse GBen fra frukta ned :)
Jeg anbefaler å ta nøkkelhullmerkingen med en klype salt, altså. Har ikke det "sunnhetsmerket" havnet på en Grandiosa-pizza forholdsvis nylig? :rolleyes:
Jeg er glad i søt mat som inneholder sukker. Jeg er ikke så glad i fett. Jeg kan ikke spise begge deler, da det er usunt, både fett og sukker blir for mye. Jeg prøver å kutte ned på sukkerinntaket.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.