Hei,
Jeg er ganske ny her inne og har et spørsmål,
hva er forskjellen mellom og bruksområdet til følgende:
soyaprotein
jbk
bakemix
fiberhusk
Har lest masse om det her inne, men blir i grunn bare mer forvirret jo mer jeg leser. Vet de kan brukes til baking av brød, lapper osv, men hva egner seg best som en all rounder? Gidder ikke kjøpe så mange forskjellige ;)
Hei,
Soyaprotein og bakemix brukes isteden for mel.
Fiberhusk og JBK er fortykningsmidler.
Det er vel en smakssak om man bruker soyaprotein eller bakemix, mange synes soyaprotein har en bismak.
JBK og fiberhusk brukes som fortykningsmidler til ulike retter. Jeg prøvde jbk i begynnelsen men likte ikke smaken og konsistensen den ga, så jeg bruker ikke jbk mer. Fiberhusk bruker jeg stort sett kun til å lage linfrø og fiberhusk knekkebrød/rundstykker/brød.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.