< Tilbake til oversikten

Forvirret

#1

e84 sa for siden:

Hei,
Jeg er ganske ny her inne og har et spørsmål,
hva er forskjellen mellom og bruksområdet til følgende:

  • soyaprotein
  • jbk
  • bakemix
  • fiberhusk

Har lest masse om det her inne, men blir i grunn bare mer forvirret jo mer jeg leser. Vet de kan brukes til baking av brød, lapper osv, men hva egner seg best som en all rounder? Gidder ikke kjøpe så mange forskjellige ;)

Takker og bukker :)
x


#2

arnakristin sa for siden:

Hei,
Soyaprotein og bakemix brukes isteden for mel.
Fiberhusk og JBK er fortykningsmidler.
Det er vel en smakssak om man bruker soyaprotein eller bakemix, mange synes soyaprotein har en bismak.
JBK og fiberhusk brukes som fortykningsmidler til ulike retter. Jeg prøvde jbk i begynnelsen men likte ikke smaken og konsistensen den ga, så jeg bruker ikke jbk mer. Fiberhusk bruker jeg stort sett kun til å lage linfrø og fiberhusk knekkebrød/rundstykker/brød.


#3

e84 sa for siden:

supert! da er ting litt klarere.
tusen takk :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.