
kamp sa for siden:
Er det noen som vet hvor på grisen "salt" svinekjøtt kommer fra?
Evt hvordan man salter selv hjemme :)
kamp sa for siden:
Er det noen som vet hvor på grisen "salt" svinekjøtt kommer fra?
Evt hvordan man salter selv hjemme :)
Bonitta sa for siden:
Tenker du på saltkjøtt? For det kommer av bogen ;)
Når jeg salter det selv (kan med fordel lages av tynnribbe også), så fyller jeg masse grovt havsalt i en brødpose. Legger kjøttet i, og lar det ligge i posen over natta (i kjøleskapet).
Skyller av saltkornene før jeg hiver det på koking et par-tre timer.
The Dude sa for siden:
Blir du med hjem og salter svinet mitt? Tror det kan funke...
Pearl sa for siden:
:lol:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.