< Tilbake til oversikten

Alle mine nybegynnerspørsmål...

#1

Rocky-Balboa sa for siden:

Hei!

Leser med interesse på disse sidene, men skjønner at jeg vet alt for lite om dette temaet, så tenkte å lage en tråd her hvor jeg kan stille alle nybegynnerspørsmålene mine :-)

Ser at mange lager/baker diverse mat og bruker ingredienser jeg aldri har hørt om, så tenker jeg starter litt med å spørre om det;

  1. hva er JBK og hvor får man det?

  2. Mange skriver om alternative søtningsstoffer som Natreen, Splenda og Stevia. Hva er dette og viktigere; hvor får man tak i slikt?

Håper noen vil svare på dette, slik at jeg kan komme igang med å kutte ut karbohydrater. Kan bli vanskelig for en som har levd på Cola, sjokolade, brød og junkfood altfor lenge :-)


#2

arnakristin sa for siden:

Hei,
JBK – Johannesbrødkjernemel – brukes som fortykningsmiddel – kjøpes på helsekostbutikkene

Kunstig søtningsmidler som Natreen og Splenda finner du i dagligvarebutikken
Stevia er forbudt som menneskeføde i Norge og kan fås kjøpt via diverse nettbutikker.

Legger ved denne tråden:
Til alle nybegynnere på lavkarbo...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.