< Tilbake til oversikten

Hva kan jeg bruke istedenfor brødrasp?

#1

R0SA sa for siden:

Noen som har noen gode ideer?

Skal panere kylling og følge en oppskrift jeg har funnet i en bok. :rolleyes: Vil gjerne følge oppskriften til punkt og prikke, men jeg vil gjerne bytte ut brødraspen med noe litt mer fornuftlig. :)


#2

Ferskenbeinet sa for siden:

har hørt at noen smuler opp baconsnacks, aldri prøvd selv men!


#3

Gerd sa for siden:

Knust bacongull :)


#4

Kitt sa for siden:

Baconcrisp kjørt i stavmikserbollen fungerer utmerket til feks Nannahs Hellman kylling!

Noen typer blir litt klissetet, men det svarte posen som heter Baconsnacks fungerer bra!:)


#5

LineJM sa for siden:

Finmalte mandler eller mandelmel fungerer også fint.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.