I grøter er ikke fiberhusk noe bra. Det har jeg prøvd, og satt igjen med en dissende geleklump blæh
Fiberhusk egner seg best i ting som: brød, vafler,pannekaker,knekkebrød
huff ja, fiberhusk bli geleklumper i flytende ting! Blæhh
Jbkm er da ikke så dyrt, er jo ikke akkurat som en bruker hele boksen heller? Gjerne du har brukt for mye siden du har følelsen av at det er dyrt og gir deg problemer med ganen?
Hei,
Lenge siden jeg har lagd rømmegrøt, så måtte lete litt da jeg har svart på det spørsmålet før. Ser at jeg brukte en toppet ts med fiberhusk, men da var jeg fortsatt ikke helt fornøyd med konsistensen, så da har jeg helt sikker hatt i litt mer. ...men jeg syntes den smakte bedre med fiberhusk enn jbk.
Når det gjelder konsistensen så tenker jeg i forhold til høykarbo varianten. Lavkarbo varianten ligger så langt unna i smak og konsistent fra det jeg er vokst opp med at jeg ble like skuffa hver gang jeg lagde det så jeg har faktisk ikke lagd rømmegrøt det siste året.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.