Dersom du scroller deg ned til bunnen av siden her nå så ser du andre innlegg der folk har lurt på det samme :ja: Jeg husker nemlig ikke, men jeg må si jeg unner meg litt farris innimellom jeg da :)
Hjertlig takk for svar:blomster: Jeg er faktisk ganske ofte i Sverige og handler. Er laktoseintolerang og MÅ til "søta bror" for å få tak i fløte, rømme, melk osv... Tine har jo endelig kommet med laktosefri melk her i Norge, men den koster jo 33kr:_ohmy: pr. liter!!! Det er jo RAN...1 liter koster ca 12 svenske kr i Sverige!!
Skal huske på å kjøpe Keld neste gang, mer smak er bare bra for meg også:) Supert tips!
Vil bare gjøre oppmerksom på, for de som ikke vet det, at Keld er en slags brus. Det inneholder to forskjellige søtstoffer, aspartam og acesulfam K. Så det blir annerledes enn farris med smak.
Syns dette hørtes godt ut, så jeg ba mamma kjøpe med et par, men ble veldig skuffet når jeg så hva det virkelig var, jeg var ikke interessert i brus ...
Jeg liker ikke Farris, men derimot Bonaqua Silver med tranebær og grapefrukt! - eller Bonaqua med sitron :)
Det er 0 karboer i begge. MEN - viktig å lese på flaskene, for det virker som det er stor forskjell på denne type drikke vedr karboer!
Trooor det står innholdsfortegnelse på de som inneholder endel karber, mens de det ikke står noe på inneholder under 1 (at det står 0 betyr ikke nødvendigvis null.)
Greit, da modererer jeg meg litt; Ifølge Coca Cola er det 2,5 karber per 100 ml i Silver Lemon og Silver Forest Berries. (mest sannsynlig pga fruktosen)
Jeg var ikke klar over at det finnes flere smaker :)
Hm, vi snakker visst om forskjellige bonaqua silver ja, gjorde et søk på nett nå, og der står ikke de smakene jeg har vært borti oppført i det hele tatt. Det er bringebær og tranebær/grapefrukt jeg har smakt, og de inneholder ikke fruktose, sånn som de jeg så på nett.
Det kan være at det er helt nytt og selv ikke cola selv har fått tid til å oppdatere seg :)
Det kan vel også tenkes at de går bort fra fruktose igjen, det er vel dyrere en aspartam og slikt, og kanskje ikke like stort hypa som man kanskje trodde det skulle bli :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.