martiana sa for siden:
noen gode forslag? fant ikke heistad på noen butikker igår.. har ferske jordbær og blåbær, tenkte på å varme opp en av delene med litt splenda:rolleyes: er i tetose, så er livredd for å gjøre noe feil:eek:
martiana sa for siden:
noen gode forslag? fant ikke heistad på noen butikker igår.. har ferske jordbær og blåbær, tenkte på å varme opp en av delene med litt splenda:rolleyes: er i tetose, så er livredd for å gjøre noe feil:eek:
Sivensvans sa for siden:
Heisann,
[color=darkslateblue][/color]
jeg tok en pakke fryste jordbær (500 g) i går, tinte dem - kjørte stavmikseren i noen sek sammen med et par spisesjeer splenda, ble veldig godt oppå Karins aller beste brød;) Om dette vil gjøre noe med ketosen din aner jeg ikke altså, men når du har ferske jordbær kan du lett lage deg syltetøy!:)
lifejack sa for siden:
Det kommer vel an på mengden:)
Det er ca 6-7 karber pr 100g jordbær, og 7-8 karber i 100g blåbær, så litt syltetøy går nok bra! Nå er det jo litt karber i "strø-splenda" så vidt jeg har forstått også?!
Det beste er å lage syltetøy av bringebær (ca. 3-4 karber) og en søtning med så lite som mulig ekstra! Såsant man liker bringebær, da;)
Orkide sa for siden:
Lerum 80% har ikke så mange karber
martiana sa for siden:
Takker for tips:-d jeg tok 6 jordbær i mikro'n, moste med kvart skje splenda. Det gjorde susen, hehe. Små gleder:-p brukte det på himmelske lapper (uten havregryn)
Runegutt sa for siden:
Avocadosyltetøy :)
Hilja sa for siden:
Hei
De selger 4 forskjellige typer lav karbo syltetøy for 42 kr på:
spisdegslank.no
:o
Jaudaa sa for siden:
Jeg har syltetøy bestillt fra [url]www.spisdegslank.no[/url]
Labomba sa for siden:
Har gjort det samma som jaudaa, bestilt fra spisdegslank, og det jorbærsyltetøyet smaker som om man akkurat har laget det. Som rørte jorbær, helt sant:p
Har også kjøpt bringebærsyltetøyet, veldig godt det også.
Jeg bestiller også brød derfra, og det er godt å lage kakebunn av når man rister det først, pizza som bunn etc. Late meg :p
Morgenstjerna sa for siden:
Jeg bruker Sukrin, og rører med bær. I går plukket jeg over 2 kg bringebær, og når jeg rører det med Sukrin blir det bare SÅ godt! Liker Sukrin mye bedre enn Splenda...
Morgenstjerna sa for siden:
Det er forresten Sukrin de bruker i produktene hos spisdegslank.no
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.