< Tilbake til oversikten

Noe jeg kan bytte ut brødskiven med, som finnes på en vanlig butikk?

#1

Chopin sa for siden:

Ja... ett eller annet jeg kan bytte ut brødet med som er på en helt vanlig butikk? Ikke noe baking, noe som finnes på de aller fleste butikker. Må ikke ligne på brødskiver, men... være noe å ha alt pålegget på :)
Lavkarbo såklart!
Takk!!


#2

Ferskenbeinet sa for siden:

Ta ost i microen og ha pålegg oppå etterpå! ;)


#3

Rin sa for siden:

Man kan legge pålegg på mye rart - jeg har brukt salat/kålblader, agurk, hardkokt egg delt på langs. Det med "ostekjeks" i mikrobølgeovnen er veldig godt, det også.



#5

Kanskje sa for siden:

Jeg prøvde å lage osteknekkis, men får det ikke til. Osten var helt bløt. Brukte norvegia.Skal de steike "forbi" den bløte perioden, og så bli harde? Kan jo hende jeg tok de for tidlig.

Eller skal de ligge bløte og tørke etterpå til de blir harde?


#6

Kitt sa for siden:

Du må ha dem i mikroen til de er forbi smeltet perioden, ja!
I min mikro tar det ca 3 minutter!
Da er de fortsatt bittelitt myke, men stivner på risten etterpå!


#7

Iset sa for siden:

Høres absolutt ut som du har tatt osten ut for tidlig ja. 2,5, helst 3 minutter er som regel et minimum.


#8

trillian78 sa for siden:

Hjertesalat er perfekt. Bladene har liksom en sånn båtform, som gjør at pålegget holder seg oppi salatbladet, og blir lett å spise uten søl.


#9

Kanskje sa for siden:

AH, nå fikk jeg det til :-) hadde ikke latt de stå lenge nok. og så måtte de tørke etterpå :-)

smakte veldig godt !

men tar lang tid å lage. vurderer å prøve å lage dem i steikeovnen,

kom foresten veldig mye fett og av dem, som de badet i. skal dette fettet helles av underveis?


#10

Kitt sa for siden:

Tar da ikke lang tid! Pleier å kjøre noen runder mens jeg likevel holder på på kjøkkenet. Lager opp en god del og har i en tett boks. Holder seg i skapet i ukesvis!:)
Har aldri helt av noe fett. Bruker bakepapir under og et holder til mange ganger!
Kan lages i stekeovn, ja, men da har de lett for å bli fort brent, fant jeg ut!:eek:


#11

Pøsh sa for siden:

noterer ivrig


#12

ada-emilie sa for siden:

I butikken kan du kjøpe kalkun eller kyllingpålegg f.eks og bare spise det eller i tillegg legge på osteskiver fra en pakke ost. Det sammen smaker svært godt.


#13

LineJM sa for siden:

Jeg spiser ofte bare pålegg uten noe slags brød eller noe som ligner. Funker helt fint, bare tok litt tid å venne hodet til det ;)


#14

Bøtt sa for siden:

Steker alltid i ovn jeg på 200grader ca 10 min ,men pass på etter 5 min følg med så blir de ikke brent.


#15

nettan sa for siden:

Eller man kan gjøre som meg :) bytte ut skiven med salat og kylling mye bedre ;). Jeg lager til salat kvelden før jeg skal på skole/jobb lettvindt og godt ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.