< Tilbake til oversikten

Karbonadeform/burritos (med bilder)

#1

Makronella sa for siden:

Karbonadeform /evt burritos

Nok en dag er jeg og ene sønnen hjemme alene til middag. Vet ikke helt om det er så lurt å spørre en så godt som voksen sønn hva han vil ha til middag- denne svarer i ni av ti tilfeller -Pannekaker eller Burritos. Vel pannekakene var utelukket så det ble burritos, det kan nemlig mor og ha - med unntak av siste steg der lefsen kommer med.

Jeg bruker enten kylling eller karbonade -i dag var det karbonade som var tilgjengelig.

500 gr karbonade deig
1 løk
purre
rød og gul paprika
spisskum
salt pepper
skinke ost -eller bacon ost
revet ost

Stek karbonaden med hakket løk og paprika, purre og krydder
Bruker jeg kylling kuttes denne i små terninger og resten av fremgangsmåten er lik

[CENTER][/CENTER]

Når det er ferdig stekt, blandes en pakke med baconost og blandes godt med kjøttet. Det er nå klart for neste steg -inni taco-lefse til sønnen eller andre, og i ildfast form til mor. Litt revet ost på toppen og inn i ovn til osten er smeltet. Jeg bruker ha den på 200 grader.

[CENTER][/CENTER]

I dag prøver jeg og med en liten burrito til meg selv også. Jeg laget en av Lena Beatrice sine pannekaker og hadde en skje med karbonadeblandingen i, rullet sammen - så litt ost på toppen og i ovn til osten er smeltet.

[CENTER][/CENTER]

Skikkelig snadder begge måtene.
Serveres med salsa og rømme - og evt guacomole.
Guacomole

1 moden avokado knuses med gaffel
1 1/2 boks med rømme
bland sammen smak til med salt og knust chili /sambaolek

[CENTER]

[/CENTER]


#2

Tone-G sa for siden:

Det ser helt nydelig ut :ja:


#3

CHJ sa for siden:

Dette må prøves! :P


#4

nellie sa for siden:

Ser fantastisk ut! må lages i helgen.


#5

Veteropaten sa for siden:

Oj, det så skikkelig snaddergodt ut! :)
Testes en av de første dagene!


#6

ThereseA sa for siden:

Digg!!!!!!!!!!!!!


#7

StegforSteg sa for siden:

Jummy :D

Hva skulle en ha gjort uten oppskriftene her inne?


#8

sirimor sa for siden:

Åå du, det så skikkelig snadder ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.