< Tilbake til oversikten

Pålegg

#1

Marihønemor sa for siden:

Hei. Jeg er helt ny her og må si det er mye å sette seg inn i :confused:

Men er det noen som kan være så snille og ramse opp hva jeg kan spise av pålegg?? Skal lage meg knekkebrød senere i dag :p


#2

Iset sa for siden:

Kjøttpålegg (skinke, roastbeef, kylling-kalkunpålegg osv), tunfisk, makrell i tomat, alle slags fete oster, nøttepålegg uten sukker ... Ikke glem smøret, meierismør. Massevis. :D


#3

BlirFjong sa for siden:

Røkelaks, nam nam :) Gjerne med litt philadelphia smøreost under (ikke light varianten).


#4

Kitt sa for siden:

Dersom du scroller helt nederst på siden, finner du mange tråder om samme smakfulle tema!;)


#5

Nannah sa for siden:

Jædersylte,haugpølse,fleskepølse, rekesalat (sjekk karber)
Finnsbråtens pateer,egg og tomat, salami (ta den m minst karber)


#6

Marihønemor sa for siden:

Tusen takk for svar. Her var det masse godt :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.