
Live77 sa for siden:
4 store kyllingfiletet
6 ss snøfriskost (bruk annen smøreost om du ikke liker snøfriskost)
4 skiver bacon, klippet i strimler på tvers
2 fedd hvitløk, finhakket
1 løk, finhakket
1 1/2 dl blandet paprika (rød, gul, grønn og litt jalapeño)
2 ss hakket koriander
Litt salsa
Bank kyllingfiletene tynt ut og legg to og to sammen med ost imellom. Smør osten jevnt ut over kjøttet. Sett kyllingfiletene sammen med tannpirkere.
Sprøstek baconstrimlene i en panne. Ta dem opp og hell ut det meste av baconfettet (ta vare på til senere). Brun kyllingfiletene raskt i fettet og legg dem over i et mikrosikkert fat.
Stek løk, hvitløk og paprikablandingen i resten av baconfettet til alt er mørt, og rør inn koriander. Dette er salsa til kyllingen.
Kok kyllingen i mikrobølgeovn i 5-6 minutter. Del hver filet i to og pynt med bacon og salsa.
Kan sikkert bruke stekovn også, men da vet jeg ikke helt grader og hvor lenge.