< Tilbake til oversikten

Kylling fylt med ost

#1

Live77 sa for siden:

4 store kyllingfiletet
6 ss snøfriskost (bruk annen smøreost om du ikke liker snøfriskost)
4 skiver bacon, klippet i strimler på tvers
2 fedd hvitløk, finhakket
1 løk, finhakket
1 1/2 dl blandet paprika (rød, gul, grønn og litt jalapeño)
2 ss hakket koriander
Litt salsa

Bank kyllingfiletene tynt ut og legg to og to sammen med ost imellom. Smør osten jevnt ut over kjøttet. Sett kyllingfiletene sammen med tannpirkere.

Sprøstek baconstrimlene i en panne. Ta dem opp og hell ut det meste av baconfettet (ta vare på til senere). Brun kyllingfiletene raskt i fettet og legg dem over i et mikrosikkert fat.

Stek løk, hvitløk og paprikablandingen i resten av baconfettet til alt er mørt, og rør inn koriander. Dette er salsa til kyllingen.

Kok kyllingen i mikrobølgeovn i 5-6 minutter. Del hver filet i to og pynt med bacon og salsa.
Kan sikkert bruke stekovn også, men da vet jeg ikke helt grader og hvor lenge.


#2

Tone-G sa for siden:

Gosj, det hørtes godt ut..

Men jeg håper ikke du var seriøs på at du bruker micro frivillig ? :eek:

Gå for stekeovn! :ja:


#3

Live77 sa for siden:

Nei, bruker vanligvis ikke den, men det var det som var i oppskriften, og da er jeg ikke helt sikker på om hva det blir i stekovnen. Men det gikk fint med micro altså. Men kanskje noen andre vet hvordan det blir i stekovnen??


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.