Hehe, jeg tenkte også på at det hadde vært kult å lage til barneselskap, hehe. Og nå har vi visst fått hjelp til å lage dem:
Ah, så greit. Jeg fant bare bilder på sidene jeg fant. Takk skal du ha! Da oppdaterer jeg hovedinnlegget og så er det tid for å prøve oppskriften igjen. :snill:
Jeg stekte kjøttkakene på forhånd og så puttet dem i bacon. Hm, tror nok det hadde vært lurere å kutte ut forstekingen. Nå ville jo ikke pølsene henge på. Men hvis den er rå, så kan man jo stikke pølsene ett stykke inn i kjøttkaken.
Jeg ser ikke bildet ditt, men googlet "meat baby" og fant. :lol:
Eventuelt kan man også lage en hodeskalle av skinke:
OK, ikke helt det samme siden det ser ut til å være hodeskalle med tynne skinkeskiver utenpå.
Utrolig kule, de skal jeg jammen meg lage neste uke, eller muligens i helga! Hva serverer man av tilbehør til slikt? (til høykarbere?) Blir det en skilpadde pr person eller?
Jeg lagde av 100g kjøttdeig, 100g bacon og tja 30g pølse, så jeg klarte en hel skilpadde med litt saus. Men har man mye tilbehør så blir det kanskje litt mye med en hel skilpadde... Dette er jo bare kjøtt, så man kan jo servere det til grønnsaker og saus som en "normal" middag.
Haha, så kult! :snill: Men hm, hvilke oppskrifter og hvilken bok er det du snakker om?
Ah. Da er jeg med. Hm... flere av bidragene der har jo ingen skikkelig oppskrift en gang... Men det står jo at man kan kjøpe boka for oppskrifter og sånt... Da har de vel gått gjennom bildene og laget oppskrifter utifra dem?
Ja var det jeg tenkte, men åååårh det var jo mange lavkarbogreier der faktisk. Masse med ost og bacon og kjøtt og sånt, som jeg kunne tenke meg litt nærmere oppskrift på. Og noe kakegreier jeg kunne laget til barneselskaper. Men men, jeg får se om jeg får tak i den boka.
Jeg gjorde ett nytt forsøk nå og denne gangen ble det ganske perfekt. :snill: Jeg er fortsatt litt usikker på steketemperatur og tid, men resten av oppskriften er fiiin. Denne gangen la jeg rå kjøttkaker på baconet, så stakk jeg pølsebitene ett stykke inn i kjøttkakene og så la jeg baconet rundt. Trengte ingen tannpirkere denne gangen. Pølsene holdt seg til og med på plass etter å ha blitt oppbevart i boks også. Kjøttkakene ble også tilfeldigvis mindre denne gangen (fikk 10 stk av 750g kjøttdeig, så 75g per stykk), og det var egentlig akkurat passelig størrelse. :snill:
Her er min skilpadde :)
Bilde er tatt før jeg skrudde på grillen. Når jeg skrudde på grillen så "krøllet" pølsene seg litt mer og det så bedre ut, men jeg fikk ikke tatt nytt bilde før dem ble spist...
Inspirert av denne laget jeg en variant uten pølsene i går kveld. "Forsterket" i stedet kjøttdeigen med 2 egg, finhakket chili, finhakket hvitløk og litt revet ost.
Blomkålstappe ved siden av og en god flaske rødvin. Herlig fredagsmat!
:ja: Jeg er helt forelsket i karri (får stadig gule flekker på den hvite kjøkkenbenken min som bare går bort med klor), så jeg tar karri og pepper i, og så en fløteskvett.
Ja, det var en god ide, takk for tips!! :)
JEg bruker kun kyllingkjøttdeigen, men er jo den aller sunneste!
Og bytte ut pølsene med paprika fingre :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.