Jeg spekulerer på om jeg kan bruke en blanding av soyamel og glutenmel til paibunn. Jeg laget en gang paibunn av ketolysebakemiks og det ble godt. Men nå har jeg ikke igjen av den.. Og jeg har lyst på pai.. I tillegg lurer jeg på hva i all verden jeg skal bruke den posen med glutenmel jeg fikk av mamma:confused:
Det må jeg prøve, får ta opp sei nå til i morgen. Panert sei er jo bare så godt! Får bare håper jeg tåler gluten da.. Mamma prøvde glutenmel og ringte og sa at jeg kunne få resten av posen hennes, fordi hun fikk så vondt i magen.. Ikke alle tåler gluten.. Hun tåler ikke søtmelk heller, slik som eg, vi må holde oss til fete melkeprodukter eller ost, altså ikek homogenisert og minst laktose.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.