< Tilbake til oversikten

Rødvinsaus

#1

Gerd sa for siden:

Rødvinsaus

3 ss smør /margarin
1 liten løk
1 båt hvitløk
3 dl kjøttkraft (1 kjøttbuljong+vann)
3½ dl rødvin (alkoholfri går bra)
½-1 ts salt
½ ts timian
1/2 ts grovmalt pepper
2 ss smør

Stek hvitløk og løk i smør,
tilsett kjøttkraft, vin og krydder

La koke til ca halve mengden
Ta kjelen av plata og rør inn smør.

Server.
Meeeget godt til entrecote og annet rødt kjøtt

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2176&amp;albumid=327&amp;dl=1272745099&amp;thumb=1[/img](bildet lånt fra nettet)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.