millsen sa for siden:
hei, jeg er ny her, og lurer litt på om noen her har erfaring med spisdegslank utkjøring av mat. ser at karbohydratene er regnet ut pr måltid og tilsammen pr dag, det er helt supert, men virker som om det er lite fett i maten der. pålegg er ikke med i rasjonene da, så blir jo mer der. her er et eksempel på dagsrasjon:
DAG 1 :
GF/K FrokostBrød: Soft Basic (Uten gluten, laktose, gjær og nøtter) - 2 skiver 3,0 g Karbo.
GF/K LunchBrød: Soft Basic (Uten gluten, laktose, gjær og nøtter) - 2 skiver 3,0 g Karbo.
GF/V MiddagStor omelett m/ost og skinke 1,0 g Karbo.
GF/K KveldBrød: Soft Basic (Uten gluten, laktose, gjær og nøtter) - 1 skive 1,5 g Karbo.
Totalt for denne dagen inneholder måltidene 8,5 g karbohydrater som påvirker blodsukkeret.
det er veldig lett å få oversikt hvertfall, og enkelt når det gjelder måltidene. det er en stor fordel. men ønsker tilbakemelding om noen vet noe. :rolleyes: