< Tilbake til oversikten

Kokostopper med vaniljekrem

#1

Lisbeth sa for siden:

Jeg hadde litt vaniljekrem igjen her en dag, og lagde disse myke og saftige kokostoppene

1 egg
1 dl sukrin
0,5 dl splenda
200 g kokos
1 dl vaniljekrem

Sett stekeovnen på 180 grader
Pisk egg, sukrin og splenda til eggedosis
Rør inn vaniljekremen og kokosen

Form topper på størrelse med en spiseskje, det går lettest med fuktede hender.
Plasser toppene på en bakepapirkledd stekeplate.
Stek dem midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne.

Avkjøl, og nyt :)


#2

pheona sa for siden:

vaniljekrem... vil det si krem med vaniljedråper i?


#3

Furine sa for siden:

Som tjukk vaniljesaus kanskje? Altså oppkokt og redusert tjukna fløte med vanilje i og så innpiska egg?


#4

Kitt sa for siden:

Eller Heistad vaniljesaus/-krem med lite kabrer?
Som nok er det Lisbeth pleier å bruke!
Skolebrød!


#5

Lisbeth sa for siden:

Vaniljekrem etter denne oppskriften:

4 dl fløte
1 dl vann
1 vaniljestang
1 dl søtning
1 ts Johannesbrødkjernemel
3 eggeplommer

Kok opp fløte, vann, vaniljestang splittet i to og søtning.
Rør sammen JBK og eggeplommer og visp inn i fløteblandingen.
Kok opp på nytt, og avkjøl.

Eller så kan man som Kitt sier bruke Heistad sin ;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.