< Tilbake til oversikten

Fiskeform med kokosmelk (bilder )

#1

Makronella sa for siden:

Fiskeform med kokosmelk

Da jeg var og handlet i dag passerte jeg fiskedisken i butikken og der lå de fineste fiskefileter og fristet, så jeg fikk med meg en fin torskefilet og tenkte denne kunne bli til fiske-formen i lchf-bloggen , Vel hjemme oppdager jeg at det var ikke mye av det som var i den retten som nå var på mitt kjøkken annet fisk og en boks med reker og en halv avokado.
Dermed må planer endres. En ildfast form smøres, fisken legges i og krydres med cemo fiske-krydder - min favoritt.

[CENTER][/CENTER]

Deretter et solid dryss med purre , brokkoli rød paprika -og den halve avokadoen. Boksen med reker får og plass - eneste osten jeg har er gouda i skiver -denne skjærer jeg i strimler og strør over formen.

[CENTER][/CENTER]

Så tar jeg frem noe jeg aldri noensinne har brukt , men kjøpt inn nå takket være Line , en boks med kokosmelk og heller over (200 ml ) - dristig !! Null kjennskap til den annet enn det jeg har lest. Plasserer formen i ovnen på 225 grader og venter spent.

[CENTER][/CENTER]

Etter 25 min er det hele ferdig.

[CENTER][/CENTER]

Kokosmelken jeg synes det var lite av er helt anderledes enn jeg forventet i konsistens -den er tynn , men kjempegod og setter en litt annen og spennende smak på fisken. Slett ikke dumt og skal definitivt prøves igjen - og kokosmelk skal testes ut i andre retter også

[CENTER][/CENTER]


#2

Kitt sa for siden:

Det så og hørtes utrolig digg ut!:sikle:

Tror jeg kommer til å tilsette rekene de siste 5 min av steketiden. Da blir de ikke seige, bare gjennomvarme!;)


#3

Makronella sa for siden:

Obs denne kom visst opp to ganger, sorry - prøvde se om jeg kunne slette den det ikke står bilder bak i navnet men fant ikke noen slik funksjon


#4

Makronella sa for siden:

Tanken streifet meg da jeg satt formen ovnen at rekene kanskje burde kommet på senere, men de ble bedre enn forventet, Likevel kan det gogt være de og osten får vente litt neste gang :)


#5

Kitt sa for siden:

Jeg laget en fiskeform for 2 uker siden. Hadde stått 30 min om morgenen og pillet reker for å ha oppi fordi moren min skulle komme til middag. Først da vi var nesten ferdige å spise kom jeg på rekene som fortsatt sto i kjøleskapet!:lol::o
Kanskje bedre å ha dem oppi med det samme?:D

Ble god salat med reker til kvelds, da!


#6

an_ta sa for siden:

Jeg lagde kylling i kokosmelk i går, brunet kjøttet først, hadde melka i til slutt, med curry og skivet vårløk. Kjemepegodt. Passer til fisk, fjærkre og kjøtt.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.