< Tilbake til oversikten

Kan dette soyamelet brukes?

#1

hoppetussa sa for siden:

Har tilfeldigvis kjøpt inn et soyamel,med tanke på å lage iset sin pizza.
Da lurer jeg først på om dette melet kan brukes til den pizzaen,-og om det er "godkjent" når man skal følge et lavkarbo-opplegg,med minst mulig karbo,såklart.
Slik ser pakken ut(som forresten er fra Risenta)

*Karbohydrater: 16, hvorav 14 g.er sukkerarter
*Kostfiber: 12g.

Betyr det at dette er bra eller ei?:confused:


#2

Gerd sa for siden:

Jeg ville ikke brukt det. Totalt 16 karber og 14 av de er sukker.... :(


#3

Kitt sa for siden:

Det er mye mindre karber i soyaprotein som stort sett kan brukes på samme maåten!


#4

hoppetussa sa for siden:

hmmm...okey. føler man må kjøpe inn så mye dyrt...så blir det liksom feil alikevel,osv.
er d helsekostens soyaprotein jeg må skaffe meg da?? :-S


#5

Kitt sa for siden:

Jeg bruker denne med nøytral smak:

Kostet ca 400,- og jeg har hatt den i snart 2 år!;)


#6

Gerd sa for siden:

Det er ikke alle slike "spesialting" man bruker masse av da.
Jeg har ikke hatt soyaprotein i hus på 2 år....

Når det gjelder pizza, syns jeg ingenting kan sammenlignes med gjærdeig-pizza, ergo dropper jeg å finne erstatninger. Legger heller ost som bunn eller lager småpizzaer av ostechips med Kavli-ost :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.