Nannah sa for siden:
100 g grovhakkede hasselnøtter
4 eggehviter
150 g sukkrin lr sukrin-melis
4 eggeplommer
100g sukrin
2dl fløte
2 ts kakao
150g mykt smør
Sett stekovnen på 175g.Pisk eggehvitene stive.Hell i sukker under pisking i en tynn stråle. Smør to ark bakepapir og legg på 2 bakeplater.Vedn forsiktig inn nøttene i eggehvitene. fordel deigen på platene ca 20x30 cm firkant.
Stek 20-25 min. Avkjøles på rist.
Pisk eggeplommer og sukkrin til eggedosis.Kok opp fløte og kakao og hell i eggemassen under omrøring. Hell blandingen tilbake i kjelen og la det koke opp forsitig under omrøring til det tykkner. Ta gryten av varmen og avkjøl.
Når kremen har romtemp rører du inn det myke smøret. Fordel mellom bunnene. Pynt med splendadryss,sukrinmelis og bær