Charl8 sa for siden:
Jeg fant denne oppskriften på matprat, er den lavkarbo vennlig?
Børst gjerne støvet av en gammel klassiker og prøv denne. Biff Stroganoff fortjener å komme på bordet igjen!
RASK
Enkel
Porsjoner: 4
Ingredienser
800 g biffkjøtt i strimler
1 stkhakket løk
2 ss smør til bruning
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss tomatpuré
100 g frisk sjampinjong
1 dl kjøttkraft
2 dl seterrømme
4 ss lettrømme
4 skive syltede rødbeter
4 skive sylteagurk i skiver
Slik gjør du:
-
Skjær kjøttet i store strimler, (0,5 x 6 cm). Brun kjøtt og hakket løk i smør.
-
Legg kjøttet over gryte og tilsett salt og pepper. Tilsett tomatpuré. Skjær sjampinjong i skiver og ha denne over i gryten. Tilsett kraft og rømme og la retten koke noen minutter.
Anrett Biff Stroganoff på tallerken eller i en skål. Legg på en spiseskje rømme, rødbeter og sylteagurk per porsjon. Serveres med potetstappe, eventuelt med ris.