
Timona sa for siden:
Sjokolade/panacottakake
Sjokoladekake
100 gr smør
2 egg
2 dl sukrin
1 ss fiberhusk
2ss kakao
0,5 ts vaniljepulver
Smelt smøret på svak varme.
Pisk egg og sukkrin luftig og tilsett smøret.
Bland det tørre og ha i.
Stekes i en springform (21 cm) på 200 gr i 15 minutter.
Avkjøles i formen og settes kaldt. (Den virker puddingaktig når man tar den ut av ovnen)
Oppskrift fra boken bakgledje med LCHF men med 1 ss mindre kakao.
Panacottafyll
1 boks soyamelk (2,5 dl 1,5 kh pr dl) eller vanlig kremfløte
0,5 dl sukrin
0,5 ts vaniljepulver
5-6 dråper vaniljeessens
2 ts gelatinpulver
Kok opp ca 2/3 av fløten/melken med sukrin og vanilje.
Rør ut gelatinen i resten (kaldt)
Bland den varme vesken i den kalde.
Når den har kjølt seg litt ned, hell forsiktig over kaken. (Jeg lar kaken stå i formen)
Settes kaldt til fyllet har stivnet.
Det smakte godt med blandingen av mørk sjokolade og vanilje sammen.
Og det beste av alt er at det blir veldig lite karber på denne :)
(Tar gjerne imot hjelp til å regne ut nøyaktig karbinnhold)