Kjøttsaus 1 liten løk
godt med smør til steking
1 boks hakkede tomater
1 terning hønsebuljong
400 g kyllingkjøttdeig
1ss oregano
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Ostesaus
2 dl fløte 1 boks nøytral smøreost (jeg brukte Tine sin)
½ ts salt
½ ts pepper
½-1 ts muskat
Slik gjør du:
Brun kyllingkjøttdeigen i en panne med smør. Finhakk løken og ha den i.
Hell i hermetiske tomater og hønskebuljong. Kok opp, og smak til med krydder. La småkoke 5-10 minutter
Kok opp fløten sammen med osten. Smak til med salt, pepper og revet muskatnøtt. La småkoke 5-10 minutter til den tykner litt. (bruk stavmixer viss det blir klumper av osten)
Legg kjøttsaus og skivet ost lagvis i en lasagneform/ildfast form og hell ostesausen på toppen. Dryss over revet ost til slutt.
Stek lasagnen midt i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter, til oster er gylden
Serveres med salat og ev. osteknekkis attåt.
Å du vet å friste en stakkar med oppskriftene dine du Gerd :) Tenk at denne har jeg faktisk ikke sett før nå - men nå er den lagret i oppskriftsmappen, og kommer på bordet om ikke lenge :sikle:
index: min erfaring er at osteplatene smelter såpass at de ... uhm.. forsvinner. jeg dropper like gjerne å legge i lag. bruker osten på toppen i stedet :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.