Nille sa for siden:
- 2 ss smør
- 1 stor bunt frisk spinat (rens av stilkene)
- 1/2 fedd hvitløk hakket fint (jeg bruker 1 fedd hakket)
- 1-2 shalott løker hakket
- 1 dl kremfløte
- 3 ss rever parmesan (kan sløyfes)
- salt og nykvernet pepper etter smak
Smelt smør i stekepanne/wok, tilsett hvitløk og shallotløk og la det surre et minutt eller to. Tilsett spinaten (det er masse, men det krymper !), stek på medium varme til spinaten blir myk. Tilsett kremfløten og la det surre et par tre minutter. Strø over parmesan og mix sammen til osten er smeltet og alt godt blandet.
Hvis du ikke bruker parmesan kan du godt bruke litt mer fløte og la det surre til fløten tykner litt.
Deilig til fisk og kylling ....
Jeg lagde dette i går av 1-2 ss smør. 1 pose spinat fra gartner, 1 hvitløksfedd og 2 små shalottløker + kremfløte, salt & pepper og det var kjempegodt !!