< Tilbake til oversikten

Squash

#1

Charl8 sa for siden:

Til middag i dag tenkte jeg å ha kyllingfilet med en eller annen saus, og har en squash i kjøleskapet, men har aldri lagd noe med squash før, har noen noe forslag til hva jeg kan gjøre med den?


#2

heart sa for siden:

Squash er veldig godt både hakket i salat, og stekt i tynne skiver med salt og pepper (snadder!)


#3

Furine sa for siden:

Eg skjer den som regel i fire, så det blir lange stavar, og så kuttar eg opp i mindre bitar. Steiker i smør, med salt, pepar og kvitløk på. Kjempegodt, for den dreg til seg alt av smak.


#4

martefie sa for siden:

Squash er også god som "tagliatelle"; gjerne som en frekk carbonara. Flere oppskrifter på det her inne.


#5

ada-emilie sa for siden:

Jeg liker den både rå i salat som agurkerstatning, og woket sammen med aubergine,blomkål,løk,champignong og sukkererter i koksmelk.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.