< Tilbake til oversikten

Ny studie; sukker øker risikoen for høyt kolestrol

#1

Cherry sa for siden:

En ny studie har oppdaget sammenhengen mellom sukker i ferdigmat og risikoen for kardiovaskulære sykdommer og økt kolestrol.

Blant voksne i USA kommer 2/3 av sukkerinntaket fra ferdigmat. Ferdigmat som er tilsatt sukker for å smake bedre for the general public. Det er nesten det samme som melk, som også er tilsatt sukker for å "smake bedre". Er det nødvendig å putte sukker og søtning i alt vi spiser?


#2

Iset sa for siden:

Fantastisk at sukker også kommer på banen nå når det gjelder kolesterol, i stedet for bare fettet. Fett har jo vært den store kolesterol-dødaren i årevis, godt de faktisk snur litt og tenker på den virkelige synderen nå. I 2010, liksom.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.