< Tilbake til oversikten

Laksefilet

#1

Tvilling82 sa for siden:

Åssen vet man at de er ferdig når man baker de i ovnen? Er ikke noe flink på fiskemiddager nei, men tenkte jeg skulle bli flinkere;)
Har tidligere fått servert laksefilet med creme fraiche og sitronpepper på som var laget i ildfast form. Syntes det var så godt, og tenkte jeg ville prøve meg på det i dag:)
Skal filetene være tint eller fryst?
Må nok ha ting inn med t-skje ja...:o


#2

ninasov sa for siden:

tine dem først, legge dem i ildfast form, og så 10-12 min på 200 grader i ovnen... dersom de er fryste, så tar det 25-30 min...


#3

ninasov sa for siden:

de blir lysere røde når de er ferdige...



#5

Kitt sa for siden:

Og liksom litt sånn skivete!:)

Altså at man bare skal behøve å ta borti dem før de deler seg i "skiver"!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.