Gerd sa for siden:
Gerds hjemmelagde fiskepinner
Man trenger:
800g fisk i biter (jeg brukte FirstPrice sin torskefilet)
2-3 dl knust bacongull (jeg brukte Kims baconsnacks (1,6 karber))( jeg knuser den med kjevle, i dobbelt lag med pose)
1-2 egg piskes godt sammen med 1-2ss vann.Tilsett gjerne litt salt og pepper
Varm en god kladd smør i stekepanna
Vend fisken i eggeblandingen, så i bacongullmelet og legg i stekepanna.
Stekes gylden på alle 4 sider.
Skru av varmen, legg på et lokk og la stå 5 minutt.
Serveres med dampa blomkål, brokkoli. Tomat.
Eller hva man måtte ønske J
Blir ikke så sprø som kjøpe-fiskepinner. Men bacongullmelet satte en veldig god smak, syns jeg.
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2162&albumid=130&dl=1271773430&thumb=1[/img]