< Tilbake til oversikten

Hjemmelagde fiskepinner

#1

Gerd sa for siden:

Gerds hjemmelagde fiskepinner

Man trenger:

800g fisk i biter (jeg brukte FirstPrice sin torskefilet)

2-3 dl knust bacongull (jeg brukte Kims baconsnacks (1,6 karber))( jeg knuser den med kjevle, i dobbelt lag med pose)

1-2 egg piskes godt sammen med 1-2ss vann.Tilsett gjerne litt salt og pepper

Varm en god kladd smør i stekepanna

Vend fisken i eggeblandingen, så i bacongullmelet og legg i stekepanna.
Stekes gylden på alle 4 sider.

Skru av varmen, legg på et lokk og la stå 5 minutt.

Serveres med dampa blomkål, brokkoli. Tomat.
Eller hva man måtte ønske J

Blir ikke så sprø som kjøpe-fiskepinner. Men bacongullmelet satte en veldig god smak, syns jeg.

[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2162&amp;albumid=130&amp;dl=1271773430&amp;thumb=1[/img]


#2

Solange sa for siden:

Så spennende! Denne skal jeg prøve.


#3

wevi sa for siden:

å genialt! liker så godt mat med kavringsmuler på, men har jo ikke funnet noe fornuftig å bruke. Dette må jeg jammen prøve. :)


#4

Nannah sa for siden:

Smatt! :sikle:


#5

Yonah sa for siden:

Dytter opp. Dette blir lunsjen min i dag. Men jeg steker de i stekeovn da, blir mye sprøere.


#6

Myrine sa for siden:

i stedet for egg og vann blandingen kan man bruke majones :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.